Vés al contingut
2

Míriam Iscla: "Volia sentir aquesta angoixa per interpretar el viatge de pèrdua del personatge"

Fotos: Joan Caimel

 

Miriam Isca va omplir de gom a gom l'Auditori de Pineda amb l'obra de teatre 'Abans que es faci fosc', un monòleg de gran intensitat emocional amb una gran interpretació de l'actriu pinedenca.

 

2

Als micròfons de Ràdio Pineda, Míriam Iscla s'ha mostrat molt satisfeta de l'actuació a Pineda i de la resposta del públic. Míriam Iscla ens ha parlat també de com ha treballat el fet de posar-se a la pell del personatge, una dona amb una filla petita que en poc temps perdrà la visió. «M'he volgut posar a la pell del personatge. No volia fer una interpretació superficial, volia sentir aquesta angoixa en aquest viatge de pèrdua». Míriam Iscla també ha explicat que el personatge reflecteix el que és un procés de dol

 

22

2

 

La regidora de Cultura i Educació ha animat a tothom a gaudir de la programació de l'Auditori i s'ha mostrat molt contenta de l'actuació de Míriam Iscla. Amb Patxi Úriz la setmana passada i aquest dissabte amb Míriam Iscla, comença una programació de sis mesos amb propostes molt diverses i per a tots els públic.

2
La regidora de Cultura i Educació, Sandra Pérez