Vés al contingut
1

37 dels 40 joves inscrits al Projecte Singulars de Pineda troben feina o retornen al sistema educatiu

Dijous passat l’auditori del Centre Innova va acollir l’acte de cloenda del Projecte Singulars 2019 de Pineda. Van participar en aquest acte els 40 joves inscrits en el programa, educadors i formadors i també la regidora d’Ocupació de Pineda Ester Puertas. Totes les parts van coincidir en l’èxit d’aquest programa: dels 40 joves participants, 24 han retornat al sistema educatiu i 13 han trobat feina. Es va assenyalar com a motiu de l’èxit la implicació de les regidories de l’Ajuntament de Pineda de joventut, promoció econòmica i serveis socials, així com la proximitat amb els recursos formatius i de cerca activa de feina del Centre Innova on s’han desenvolupat les sessions.

El Projecte Singulars s’integra dins el programa de Garantia Juvenil i té com a objectiu reforçar les competències professionals de les persones joves desocupades i no integrades al sistema d’educació o formació. En el cas de Pineda de Mar el projecte el pilota la Fundació Privada Gentis amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pineda. En aquesta edició hi han participat 40 joves d’entre 16 i 24 anys que des del gener han participat en formacions i en un seguiment personalitzat per millorar la seva activació, ocupabilitat, foment de l’emprenedoria i suport a la seva contractació.

Des de la Fundació Gentis han subratllat la implicació de les diferents regidories de l’ajuntament. La regidora d’Ocupació de Pineda Ester Puertas ha destacat la importància del Centre Innova com a nexe d’unió entre formació i ocupabilitat i confia que l’any vinent es pugui realitzar una altre edició del projecte.

 

1