Vés al contingut
1

El Ple de desembre acaba amb els bons desitjos per un bon i millor 2020

Escolta el Ple Municipal

 

El ple de l'Ajuntament de Pineda ha aprovat iniciar el document tècnic sobre la localització de zones vulnerables i delimitació de franges perimetrals davant el risc d'incendi forestal a Pineda. Sobretot fa referència a Can Carreras, però també al Pinemar o Santa Anna entre altres i a tots els punts habitats amb bosc. El ple també va aprovar la modificació del Reglament del servei d'estacionament regulat a la via pública de Pineda. El ple també ha aprovat una modificació de pressupost. El ple també ha tractat els assumptes urgents i el torn obert de paraules que cada partit va aprofitar per desitjar les bones festes.

La regidora d'En Marxa-JxCat Noemí Llorens va llegir un text on demana «trencar rancúnies i crear camins de pau». També va desitjar unes bones festes a tothom.

El regidor de Pineda en Comú, Marcos Ortega, va dir que «espera un futur amb més treball digne, més ecologisme i respecte a la natura i amb plena igualtat entre homes i dones». També ha dir que «també cal el diàleg per millorar la situació política amb solucions».

La regidora Mònica Palacín d'ERC-JxP va fer un agraïment a tot el personal de l'Ajuntament. També va dir que «les festes de Nadal són felicitat però també cruesa» i va fer un recordatori per les persones que viuen en soledat o amb mancances socials o econòmiques. També va tenir un record -segons va dir- «per les persones exiliades i per les persones que son a la presó i que no podran celebrar el Nadal amb la seva família». Va fer extensiva la felicitació a tot Pineda.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, del PSC, va fer un reconeixement a tot el personal de l'Ajuntament, al ple municipal i a tots els grups municipals. També va demanar que «totes les compres que es puguin fer aquests dies es facin a Pineda». Va fer un agraïment a les entitats i a la xarxa social de Pineda i va dir que «es fan molts esforços per oferir la millor cara per tenir un poble que es pugui gaudir aquests dies». També va tenir unes paraules «per les persones que tenen problemes -i va afegir- que continuaran treballant».

Després del ple i com és tradició, es va aprofitar per fer una copa de cava i neules per tot el plenari i el públic que hi assisteix. El ple es pot recuperar a www.radiopineda.cat