Vés al contingut

La Creu Roja i la Generalitat cerquen famílies que vulguin acollir infants

La Creu Roja de l'Alt Maresme impulsa la campanya per acolliments temporals d’infants en famílies de la comarca. L’objectiu és promoure un entorn afectiu i educatiu a infants que, degut a les circumstàncies adverses, no poden conviure dins del seu nucli familiar.

Des del 1993 Creu Roja treballa conjuntament amb l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció de la Generalitat per tal de garantir que aquests nens i nenes tinguin un desenvolupament personal i social. La tècnica d’intervenció social de Creu Roja de l’Alt Maresme, Roser Casanoves, ha dit que l’acolliment és molt bona opció perquè els nens i nenes puguin conviure en un entorn familiar .

Les famílies interessades a convertir-se en famílies d’acollida passen per un procés d’estudi i valoració que inclou entrevistes i un curs de preparació. Roser Casanoves ha explicat el passos que s’ha de seguir per optar a l’acolliment. La tècnica d’intervenció social de la CreuRojade l’Alt Maresme, Roser Casanoves, ha explicat els diferents tipus d’acolliment que hi ha segons la situació personal de l’infant.

Un cop l’infant és acollit, el Servei d’Acolliments Familars està permanentment en contacte amb les famílies per tal de donar suport i fer un seguiment durant tot el període. Actualment hi ha més de 50 famílies que participen en aquest servei d’acolliment. Les famílies interessades en aquest programa poden contactar al telèfon 93.300.65.65.

Fuente

Redacció