Vés al contingut
1

Els Manaies de Banyoles participaran per primer cop a la Processó de Divendres Sant

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Com cada any es farà el Divendres Sant i començarà a les 6 de la tarda. Una de les novetats d’aquest any és la participació dels Manaies de Banyoles i la Banda de Cerdanyola, que amb ‘Los Tambores Negros’, participaran a la Processó. Maria José Sánchez, presidenta de la Confradia ha dit que ha estat un repte per l’entitat recuperar la figura dels Manaies a la Processó.

1

MªJosé Sánchez i Xavier Amor durant l'acte, acompanyats de dos manaies de Banyoles

 

 

1

 

Josep Duran, responsable dels Manaies de Banyoles ha dit que «és un honor per ells participar a la Processó de Pineda». Seran més de 50 persones i ha dit que la figura del manaia és acompanyar la processó.

 

2

Josep Duran a l'acte de presentació

 

 

A la Processó també hi participarà per segon cop la banda de Cerdanyola. Paco Hernández ha dit que porten un repertori per acompanyar la imatge de la Mare de Déu.

 

3
Paco Hernández

 

De la seva banda, l’alcalde de Pineda Xavier Amor ha dit que la « la Processó de divendres Sant és molt més que una processó, i un referent a la comarca».

 

Més de 350 persones sortiran a la Processó de Divendres Sant que arriba amb més novetats: la imatge de la Mare de Déu estrenarà un vestit nou i totes les imatges faran el recorregut per l’Avinguda Mediterrània.

 

La presidenta de la Confradia ha fet una crida a tothom que vulgui participar-hi. Podeu adreçar-vos al seu local del c/Vallès 15, o contactar amb ells per telèfon o bé a les seves xarxes socials. El dijous 6 d’abril a la tarda l’entitat obrirà les portes del local per fer les ofrenes de flors i espelmes a les imatges.

 

 


 

Canvi d'Hermana Mayor de la Confraria dels Dolors i el Crist Jacent i Pregó de Setmana Santa

 

Aquest cap de setmana continuen els actes de la Setmana Santa a Pineda amb l’acte del canvi d’Hermana Mayor a les 8 del vespre a l’església de Santa Maria i el pregó, a càrrec de Sonia Chaichio. Ha dit que «vol transmetre el sentiment i què significa formar part de l’entitat».

 

1

Sonia Chaichio farà el Pregó de Setmana Santa

 

 

La nova Hermana Mayor serà Rosi Montaño que prendrà el relleu d’Ana Pérez. Hem parlat amb ella i ha dit que «per ells és un orgull».

2

Rosi Montaño serà la nova Hermana Mayor de l'entitat

 

 

Els actes es fan dissabte a Santa Maria a les 8 del vespre.